Kamp

(door David de Kok)
Wat hebben we gedaan op kamp?

Het begon bij school. Iedereen had zijn tas al op de plek gelegd van groep 5. En…

Toen was het zo ver! We konden in de bussen!! Na een 1,5 uur waren we er! Oke iedereen, Pak je spullen! En iedereen deed dat en de jongens  en de meisjes gingen naar de kamers.

En iedereen was klaar! Nou nu was het wel even tijd om te spelen. We speelden in het bos, voetbalden en veel meer!! De bel ging. Iedereen ging naar het kamphuis en juf Nadia zei: corvee!! En de groepjes gingen aan de slag en de anderen groepjes konden nog verder spelen, maar we gingen ook nog een speurtocht doen en dat was echt super super super leuk!

Nu was het wel tijd voor een snoepje! Het spelen was supertof.

Maar toen werd het laat! Toen kwam meester Kees aan en vertelde nog een leuk (spook)verhaal. Daarna werd het tijd om een spooktocht te doen: spannend! Verder hebben we nog veel andere leuke dingen gedaan (binnen!), zoals feesten in onze pyjama’s tot 23.00 uur. Ssttt… maar toen werd het tijd om te slapen.  De volgende ochtend wakker worden, tanden poetsen en inpakken! Het was al bijna tijd. De snoepwinkel ging nog één keer open. De bus is er!! Nog even snel een foto maken. Ineens was het tijd om in te stappen: jammer!

Let’s go, terug naar school. Uitstappen! Oke mama papa!! Dit was echt het leukste kamp ooit!!

 Groetjes David de Kok, uit groep 5a

Scholen:
© 2014 -  IKC  't Palet Locatie Centrum
Gedempte Biersloot 3 d,  3131 HJ, Vlaardingen - Telefoon: (010)4342697 - E-mail: directie.centrum@palet.info