Nieuws uit groep 7

Groep 7 2016

We begonnen dit jaar met de Kinderboekenweek, waar we iets speciaals mochten doen. We gingen voorlezen aan de kinderen van groep 2/3.

Niet lang daarna gingen we naar Kade 40, waar we uit drie workshops konden kiezen. Dat waren: Dans, Spel en Kunst. Dit deden we samen met groep 8.

De bovenbouw kreeg dit jaar een sportdag op Pollux. Daar hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan. Zoals: knotshockey, batminton en kat en muis.

Dit jaar hadden we ook weer schoolvoetbal. De meiden bij CWO. En de jongens bij DVO. Helaas hebben onze twee goede teams net niet gewonnen.

Groep 5 t/m 8 had dit jaar een IPC-thema. Groep 5, 5/7 en de twee groepen 6 deden het over uitvindingen. Groep 7 en 8 hadden het over verkiezingen en politieke partijen. Daarbij zijn ze naar het gemeentehuis Vlaardingen geweest. Daardoor hadden zij geen schoolontbijt maar een schoollunch.

Vlak na het bezoek aan het gemeentehuis kregen wij een stage juf, Juf Dianne.

We hebben met heel de bovenbouw op het schoolplein de mannequin challenge gedaan. Dat houd in dat je stil moet blijven staan in één vaste positie. Dat werd door twee leerlingen gefilmd.

Het is weer december en Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land. Dat betekent dus ook rommelpieten en surprises. Dit jaar moesten we Wellespiet helpen door een taart te bakken voor Sinterklaas.

En na Sinterklaas komt natuurlijk Kerst. Daar hebben we een paar leuke knutsel ideeën voor bedacht. En we sluiten dit jaar gezellig af met een vrolijk kerstdiner voor heel de school en de kerkdienst!    

Isa & Max (groep 7)

Scholen:
© 2014 -  IKC  't Palet Locatie Centrum
Gedempte Biersloot 3 d,  3131 HJ, Vlaardingen - Telefoon: (010)4342697 - E-mail: directie.centrum@palet.info