Groep 4b

Hulde aan de hulpouder!

In groep 4b wordt hard gewerkt. Natuurlijk door de kinderen. Maar wat zouden we veel missen als er geen ouders kwamen helpen! De hele week door zijn jullie ouders een grote steun voor de leerkrachten. Bij lezen bijvoorbeeld. Drie keer per week komen er minimaal 3 ouders lezen. Sommigen komen zelfs vaker dan één keer per week. Daardoor zijn wij in staat om in kleine groepjes leesonderwijs te geven en dat merken we in de resultaten. Ook zijn er ouders actief in onze schoolbibliotheek, zodat de kinderen vaker een boek kunnen ruilen.

Met 23 kinderen over straat is een hele verantwoording. Daarom zijn wij blij dat er met excursies altijd ouders bereid zijn om mee te gaan. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor het begeleiden van groepjes. Samen met de ouders gaan de kinderen naar de bibliotheek, musea en voorstellingen.

Ook ons fruitproject heeft de hulp nodig, én gekregen van ouders die het fruit wat niet hapklaar is, te wassen en te snijden. Met Sint wordt er snel een ouder gevonden die een taart kan maken die alle kinderen van de klas mogen eten.

Al die hulpouders; bedankt dat wij zo op jullie kunnen rekenen.

De kinderen van groep 4b

Doortje en Eliza

Scholen:
© 2014 -  IKC  't Palet Locatie Centrum
Gedempte Biersloot 3 d,  3131 HJ, Vlaardingen - Telefoon: (010)4342697 - E-mail: directie.centrum@palet.info