Artikel groep 1

Onze allerjongste kinderen van ’t Palet Centrum zitten in de groepen Jip en Janneke. De groepen Jip en Janneke zitten in een apart gebouw aan het schoolplein. Vanaf deze week hebben we ook een groep Takkie. Een deel van de groepen Jip en Janneke is hier naar toe doorgestroomd. Groep Takkie zit in het hoofdgebouw.

Op dit moment werken we met het thema Lente. Alle drie de groepen volgen hetzelfde programma. Zoals de ruimtelijke opdrachten, de versjes en de liedjes die we aanleren. Deze versjes en liedjes zijn onder andere te vinden op onze yurlspagina, die wij aanpassen aan het thema waar we mee werken.
 

Weektaak
In groep Takkie werken de kinderen vanaf januari al met een weektaak. Voor deze kinderen is het werken hiermee bekend. De oudste kinderen van groep Jip en Janneke starten volgende week ook met een weektaak. Een weektaak houdt in dat de kinderen binnen de week het werkje moeten maken dat centraal staat. De kinderen mogen hierbij zelf het moment kiezen, maar aan het einde van de week moet het werkje gedaan zijn. Wanneer dit niet is gebeurd, krijgen ze op vrijdag het werkje tijdens het ‘vrij spelen’ aangeboden.  Na het maken van de weektaak, kunnen ze hun werkje aftekenen op hun eigen formulier. Hierbij geven ze aan of ze het werkje leuk of niet leuk vonden om te doen. Wanneer de formulieren vol zijn, plakken wij ze in de plakboeken van de kinderen.

Agenda

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
Scholen:
© 2014 -  IKC  't Palet Locatie Centrum
Gedempte Biersloot 3 d,  3131 HJ, Vlaardingen - Telefoon: (010)4342697 - E-mail: directie.centrum@palet.info